Aanbod

01-12-2019

Dag lieve iedereen,

We zijn nu een paar maanden verder! Alvast bedankt voor de lieve reacties, het delen, het aanmoedigen!

Graag wil ik ons aanbod verder toelichten! We bieden ondersteuning aan individuen en koppels na scheiding en bij de vorming van een nieuw samengesteld gezin!

Dit houdt in dat we enerzijds mensen willen begeleiden die geconfronteerd worden met een scheiding en hiermee worstelen. We willen hen ondersteunen in hun verwerkingsproces.

Anderzijds richten we ons ook naar nieuw samengestelde gezinnen. We gaan met hen op weg om hun nieuw gezin mee vorm te kunnen geven. We geven inzichten in processen die zich afspelen en willen de ouder en zijn nieuwe partner coachen in hun rollen, maar ook in het samen koppel zijn.

Iedereen die met een scheiding geconfronteerd wordt, is welkom. Gesprekken kunnen éénmalig zijn. Een langer traject is ook mogelijk. Soms ben je al verder geholpen met extra informatie en soms zijn er verschillende gesprekken nodig. Elk proces is op maat!

Je bent welkom als je in gesprek wil gaan over je zoektocht in je scheiding of jullie zoektocht in je nieuw samengesteld gezin. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

Met vriendelijke groeten

Elke

©2018 OnsNieuwGezin | Alle rechten voorbehouden
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin