Ons (Nieuw) Gezin

31-10-2019

Hey iedereen!
Wij zijn een pas opgerichte praktijk die mensen willen ondersteunen in een periode na een echtscheiding. Zowel alleenstaande als koppels zijn welkom. Wij willen mensen coachen die opnieuw hun weg zoeken na een scheiding, maar die ook zoekend zijn in een nieuw samengesteld gezin.
Voor meer info: www.onsnieuwgezin.beHerken je volgende situaties:
Je bent gescheiden maar de communicatie verloopt niet goed tussen jullie twee. Je merkt dat de kinderen hier de dupe van worden.
Je hebt nog verdriet over de scheiding, je bent kwaad op je ex-partner. Jij hebt niet gekozen voor de scheiding.
Als de kinderen bij jouw ex-partner zijn doen ze anders en krijg je moeilijk contact met hen.
Je wil zelf anders communiceren in relatie tot je ex-partner, maar weet niet hoe je dit moet aanpakken.
Jullie zijn gescheiden, maar willen samen toch tot een goed constructief gesprek komen. Hiervoor zijn jullie op zoek naar een plek om dit te ondersteunen.
je bent grootouder en je weet niet hoe je je kind en eventuele kleinkinderen kan ondersteunen in een scheiding
Je bent op zoek naar extra informatie om goed voor je kinderen en jezelf te zorgen binnen de scheiding die je doormaakt.
Je vindt het moeilijk om te zien dat je kinderen bij je ex-partner een andere opvoeding krijgen. Je weet niet hoe je hiermee moet omgaan.
Wat bieden we jullie:
We willen jullie een plek bieden om jullie verhaal te kunnen doen en je bezorgdheden, gedachten, gevoelens te kunnen delen zonder oordeel. We gaan graag met jullie mee op zoek naar waar er mogelijkheden liggen en waar je vooral zelf impact op kan hebben. Welk proces kan je zelf maken om op een andere manier naar de situatie te kijken en hierbij andere perspectieven te ervaren.
Voel je vrij om informatie op te vragen of op gesprek te komen! Je kan ons steeds telefonisch contacteren, via mail of via Facebook.
Met vriendelijke groeten


Koen en Elke

©2018 OnsNieuwGezin | Alle rechten voorbehouden
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin