Spanning

31-10-2019

Lieve iedereen,


Ik ontmoet mensen als counselor die zoekend zijn in hun relatie. Ze voelen dat de relatie gedaan is. Ze vinden het moeilijk om hierover in gesprek te gaan met hun partner en stellen dit vaak heel lang uit. Ze zijn bang om de andere te kwetsen. Ze zijn ongerust voor de gevolgen voor de kinderen. Het is afscheid nemen van wat ze kennen en een sprong zetten in het onbekende.


Anderen worden geconfronteerd met een partner die de relatie heeft stopgezet. Het was niet hun keuze. Dit hadden ze niet voor ogen. Ze voelen zich kwaad en teleurgesteld. Ze dachten dat ze alles hadden, totdat hun partner niet tevreden bleek te zijn met hun leven.
Hierdoor is het soms moeilijk om bij een scheiding toch samen ouder te blijven. Kwaadheid en teleurstelling in elkaar kunnen zichtbaar worden voor de kinderen. Onderwerpen die vroeger in jullie relatie wel eens voor conflicten zorgden gaan nu zwaarder doorwegen. Er ontstaan ook conflicten over zaken die jullie vroeger als koppel wel konden dragen of die evident waren.
Graag gaan we met jullie op weg om samen ouder te blijven ondanks de breuk in jullie relatie.

Van harte welkom!

©2018 OnsNieuwGezin | Alle rechten voorbehouden
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin