Over ons

Koen&Elke

We geloven in de kracht van iedere mens. We zijn ervan overtuigd dat wanneer je vanuit een krachtige intentie leeft met elkaar, er mooie nieuwe dingen ontstaan en er ontzettend veel mogelijk is. Koppel zijn is elke dag opnieuw verlangen om vanuit verbondenheid te bouwen aan elkaars dromen. Koppel zijn is elkaar dragen en mee zorg dragen voor datgene wat de andere sterker, mooier en groter maakt. Aandacht geven aan wat je als koppel bindt, zorgt ervoor dat je sterker staat voor wanneer het moeilijker loopt. Ons gezin is bij uitstek ons atelier waar we zorgen voor onze eigen ontplooiing en onze gezamenlijke droom.

Koen Deblonde (°1974) is gescheiden en heeft een dochter van 16 jaar en een zoon van 15 jaar uit een vorige relatie. Samen met Elke heeft hij een zoon van 4 jaar oud. Hij werkt als adviseur en coach bij Kessels en Smit, The Learning Company. Hij coacht leidinggevenden in organisaties en helpt organisaties in hun leer -en ontwikkelproces. Koen studeerde in 1996 af als maatschappelijk werker en werkte 20 jaar in de sociale sector, vooral als leidinggevende. Een ander project van Koen is www.doorbreken.be 

Elke Bekaert (°1980) heeft samen met Koen een zoon die 4 jaar is. Elke is van opleiding maatschappelijk werker en heeft ook een bachelor voeding -en dieetleer. Ze werkt ruim 10 jaar met de meest kwetsbare mensen uit de samenleving. Ze volgt de opleiding Contextuele Counselor bij "Leren over Leven". Dit is een belangrijke bril om naar individuen en gezinnen te kijken. Zij biedt ondersteuning in de sessies met behulp van deze blik.

We zijn met  "Ons Nieuw Gezin" gestart omdat we ervan overtuigd zijn dat mensen heel veel voor mensen kunnen betekenen. Wij hebben zelf een weg afgelegd in ons nieuw gezin maar willen nog veel leren. We hebben in onze zoektocht ook heel veel steun gehad van lieve en wijze mensen. Door 'ons nieuw gezin' te organiseren realiseren we ook een gezamenlijk droom om samen te werken aan een betere samenleving en realiseren we de droom om samen te ondernemen. Door 'ons nieuw gezin' in de wereld te zetten, worden we uitgedaagd, als persoon en als koppel. Dit willen we voluit doen samen met jullie !

©2018 OnsNieuwGezin | Alle rechten voorbehouden
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin